Note de ce sujet :
  • Moyenne : 0 (0 vote(s))
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nike air max 1 safari reflective
#1
image
CLOTs brug af kinesisk kultur i deres samarbejde går helt tilbage til 2006, hvor mærket thesoleist.com sluttede sig til Nike for deres allerførste sneaker. Nu, næsten 15 år derefter, har det Hong Kong-baserede mærke flere standouts under deres bælte, hver lagdelt med enten Terracotta-påvirkninger eller glatte, silke lag. I år ser CLOT tilbage på selve denne historie og fejrer Air Max 1 “Kiss of Death”, der startede det hele.

Rygtet om et år tilbage og kun for nylig bekræftet, skulle det ikoniske "Kiss of Death" være nike sko dame sort på vej til marts, en måned bemærkelsesværdig for den imaginære "Air Max Day." Dette fremgår yderligere af de mange overfladebilleder, hvor DJ Khaled var en af de første til at vise 2021-parret i hånden. I dag slutter KAWS sig til kampen og afbilder sit personlige sæt i den bedste detalje endnu. Gennemsigtige paneler og ruskind ankommer helt intakte, med accenter ved siden af lyse orange mellemsål, en isnende slidbane og nogle glatte røde swooshes.

Få sneakers, der nogensinde er oprettet, er mere ikoniske og historisk betydningsfulde end nike air max 1 safari reflective Nike Air Max 1. Air Max 1 blev udgivet i 1987 og var den første sneaker, der fik et kig ind i brandets patenterede Air-dæmpning. Den nu synlige Air åbnede en helt ny verden af teknologisk innovation ikke kun for Nike, men på tværs af hele sportsskoindustrien. Fra da af ville forbrugerne se teknologien inde i deres sneakers.

Nike leverer Air Max 1 med Populær stil en kombination af 'Barely Rose' og hvid på overdelene. Indpakket i glat læder med åndbart mesh, der ligger nedenunder, er den Swoosh-drevne sneaker en Nike-klassiker; accent med satinrosa detaljer og polstret med Air, der tilføjer en let bounce til hvert trin.

https://www.thesoleist.com/
Répondre


Atteindre :


Utilisateur(s) parcourant ce sujet : 1 visiteur(s)